Artık kullanmadığınız odaları silerek oda listenizi sade ve düzenli tutabilirsiniz.
Müşteri hesabınıza giriş yapın ve üst menüden Hizmetlerim sayfasını açın. Listede TeamSpeak sunucunuzu bulun ve satırındaki Hizmeti Yönet butonuna tıklayın. Sunucunuzun yönetim sayfası açılır. Soldaki menüden Odalar bölümüne girin.
Listede silmek istediğiniz odayı bulun ve sağındaki kırmızı çöp kutusu butonuna tıklayın. Açılan Oda Sil penceresinde odanın silineceği ve bu işlemin geri alınamayacağı hatırlatılır. Onaylamak için Sil butonuna tıklayın. Oda silindi bildirimini gördüğünüzde oda sunucunuzdan kaldırılmıştır.


Silme işleminden önce şunlara dikkat edin:
- Silinen oda geri gelmez. Odanın ayarları ve odaya yüklenen dosyalar da silinir.
- Bir odanın altında alt odalar varsa onlar da silinebilir. Korumak istediğiniz alt odaları önce başka bir yere taşıyın.
- Sunucuya girenlerin ilk düştüğü varsayılan oda silinemez.
Yanlışlıkla önemli bir odayı sildiyseniz soldaki menüdeki Yedekler bölümünden sunucunuzu silme işleminden önceki bir yedeğe geri döndürebilirsiniz.