Yanlışlıkla Odalarımı veya Yetkilerimi Sildim, Nasıl Geri Getiririm?

Odalarınızı, yetki gruplarınızı ya da emek verdiğiniz sunucu düzeninizi yanlışlıkla sildiyseniz sunucunuzu eski bir yedeğe geri döndürerek her şeyi silinmeden önceki haline getirebilirsiniz.

Müşteri hesabınıza giriş yapın ve üst menüden Hizmetlerim sayfasını açın. Listede TeamSpeak sunucunuzu bulun ve satırındaki Hizmeti Yönet butonuna tıklayın. Sunucunuzun yönetim sayfası açılır. Soldaki menüden Yedekler bölümüne girin.

Listede yedekler, alındıkları tarih ve saatle birlikte görünür. Silme işleminden önceki bir tarihe ait yedeği bulun. Örneğin odalarınızı bugün sildiyseniz dünün yedeğini seçin.

Seçtiğiniz yedeğin yanındaki Geri Yükle butonuna tıklayın. Açılan pencerede işlemin mevcut sunucu ayarlarınızın üzerine yazacağı hatırlatılır. Onaylamak için tekrar Geri Yükle butonuna tıklayın. Yedek geri yükleme tamamlandı bildirimini gördükten sonra TeamSpeak'te sunucunuzun eski haline döndüğünü görebilirsiniz.

Yedeği Geri Yükle onay penceresi

Geri yükleme, sunucuyu seçtiğiniz tarihteki haline döndürür. Bu yüzden o tarihten sonra yaptığınız diğer değişiklikler de geri alınır. Örneğin dünden bu yana yeni bir oda açtıysanız o oda da kaybolur. Emin değilseniz geri yüklemeden önce Yedekle butonuyla mevcut halin de yedeğini alın. Böylece gerekirse bugüne de geri dönebilirsiniz.

Geri yüklemeden sonra admin yetkiniz de yedekteki haline döner. Yetkinizi kaybettiyseniz TeamSpeak'te sunucuya bağlanın, Özet bölümünde Verileri Getir butonuna basın ve Yetkiler bölümündeki Admin Yetkisi Ver kutusundan yetkinizi tekrar alın.

Aradığınızı bulamadınız mı?